Serveis immobiliaris - Sant Feliu de Guíxols

(+34) 972 835 266
(+34) 664 870 881

Venda immobiliària a Sant Feliu de Guíxols (Costa Brava)

 

Propietats exclusives

Platja d'Aro, Can Semi casa obra nova exclusiva vista mar

Ref.1832

Casa
Castell-Platja d'Aro-S'Agar / Can Semí

Terreny: 1185 m2 / Construït: 463 m2

Lavabos 5 Habitacions 4 Consultar

Girona, Costa Brava, masia exclusiva situació

Ref.1631

Casa
Girona / Zona

Terreny: 50000 m2 / Construït: 900 m2

Lavabos 3 Habitacions 5 2.625.000€

Santa Cristina d'Aro, propietat exclusiva, Club de Golf Costa Brava

Ref.1813

Casa
Santa Cristina d'Aro / Golf Costa Brava

Terreny: 1758 m2 / Construït: 520 m2

Lavabos 4 Habitacions 6 975.000€

Immo el Portalet  - immobiliària a Sant Feliu de Guíxols

Immo el Portalet, és l'oficina de Finques Santa Cristina S.L situada a la Rambla del Portalet de Sant Feliu de Guíxols, per la compra-venda immobiliària de finques, cases, xalets, pisos, apartaments, parcel·les, terrenys, cases d'obra nova a les següents poblacions de la Costa Brava: Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina d'Aro, Castell-Platja d'Aro-S'Agaró, LLagostera. Comptaran amb el servei de professionals del sector immobiliari amb vint anys d'experiència, col·legiats API i registrats al Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT nº 1763. Oferint tot l'assessorament i gestions necessàries per la correcta compra-venda d'una propietat immobiliària. Els nostres clients de procedència estrangera són atesos pels nostres col·laboradors de parla Anglesa, Francesa i Russa.
 

 

Serveis i tràmits

 

Cèdules habitabilitat

Tramita l'obtenció de cèdules habitabilitat i certificats energètics. Obligatoris per Llei per la venda o Lloguer de qualsevol habitatge. Assessorament i gestió de tràmits Notarials i al Registre de la Propietat per a la Compra-Venda o la regulació de les inscripcions registrals.
Assessorament i gestió dels tràmits per a l'obtenció de permisos i llicencies davant l'administració. Gestions amb les companyies subministradores de serveis.

 

Disseny de projectes

L'assessorem en el disseny de projectes d'obra nova i rehabilitació, i proporcionem els millors tècnics i industrials segons els tipus d'obra a executar, proporcionant els pressupostos més ajustats de preu valorats per la qualitat i l'eficacia a més del nostre seguiment de les obres.

 

Professionals de la neteja

Proporcionem els millors professionals de la neteja. També podem cuidar-nos dels  manteniments , reparacions i el control de l'habitatge  durant els períodes en que els propietaris estan absents..

Copyright © 2016 Tots els drets estan reservats - Finques Santa Cristina, S.L.  Avis legal - Política de privacitat